Rtcg 2 uzivo online dating

Posted by / 14-Nov-2017 06:08

Rtcg 2 uzivo online dating

“Festa e Fiter Bajramit vjen pas Muajit të Madhërishëm të Ramazanit, muajit të agjërimit, të lutjeve, të përkushtimit, të forcimit të besimit, të përkujdesjes dhe ndihmës së ndërsjellë”, thuhet në urimin e presidentes Filip Vujanoviq.

Mesazhi i Fitër Bajramit nga kryeimami i Ulqinit Rifat Jusufi Bismil-lahir-rahmanir-rahim.

Besimtarë të nderuar, Ky Bajram është festë e cila e shënon fundin e muajit të Ramazanit, muajit që paraqet periudhën më të ndritshme në kalendarin islamik gjatë të cilit të gjithë ne me ibadetet tona bëmë përpjekje që ti afrohemi sa më shumë Krijuesit tonë.

Çdo çast i agjërimit tonë, çdo namaz dhe çdo lutje e jona në muajin që e lamë pas iu kushtuan Allahut, Sundimtarit Absolut të të gjitha botërave.

Almost all countries will broadcast World cup Russia in different channels.

We will be listing out all telecast channels, Streams and Radio Broadcast in this article. If you are planning to watch World Cup 2018 Online without any delays, We have got a lot of official stream for you.

Duke u porositur me fjalëne Muhammedit a.s:”Lëmosha nuk e pakëson pasurinë, vërtet All-llahu

robin Tij që fal, do ta ngritë( nderon), kush shpreh modesti ndonjëri ndaj All-llahut, Ai do ta ngritë atë”.

Edhe udhëheqësit më të lartë të shtetit, ata të partive politike dhe përfaqësues ndërkombëtarë kanë uruar besimtarët myslimanë për Festën e Fiter Bajramit.This legislation came into force on 1 January 1978, with the new broadcaster taking responsibility for 2EA and 3EA.SBS TV began test transmissions in April 1979 when it showed various foreign language programs on ABV-2 Melbourne and ABN-2 Sydney on Sunday mornings. on 24 October 1980 (United Nations Day), as Channel 0/28.Besimtarët e fesë islame në Ulqin festojnë sot Ditën e Fiter Bajramit, e cila shënohet pas përmbylljes së Muajit të Shenjtë të Ramazanit në xhamin e Namazjahut pran sahat kullës.Pas faljes së Fiter Bajramit, kryetari i Bashkësisë Islame të Malit të Zi, Rifat Fejziq, ka përgëzuar të gjithë besimtarët myslimanë në Malë të Zi “duke uruar Allahun fuqiplotë, që mëshira, begatia e tij të jetë mbi familjet tona në vazhdimësi”.

rtcg 2 uzivo online dating-8rtcg 2 uzivo online dating-25rtcg 2 uzivo online dating-43